Interpretare
      Servicii
      Echipa
      Avantaje
      Portofoliu
 Solutii IT
      Servicii
      Echipa
      Avantaje
 Alte servicii
      Tehnoredactare
      Traduceri tehnice
      DTP
      Web design
      Solutii de marketing
 Cariera
 
Esti aici: Alte servicii > Introducere

ALTE SERVICII PE CARE VI LE OFERIM

Se intampla uneori ca o firma sa aiba nevoie de un mic serviciu, fie o prezentare multimedia, o macheta de reclama, o traducere, sau un comunicat de presa. Va putem fi de ajutor!

Tehnoredactare Daca aveti o mare cantitate de text tiparit, pe care trebuie sa il introduceti pe calculator, lasati-ne pe noi sa facem acest lucru pentru dumneavoastra! Veti primi textul intr-un format 1 la 1, cu tot cu imagini, continut cu hyperlinkuri, si toate celelalte elemente!

Traduceri Daca doriti sa traduceti o prezentare Powerpoint, un site de internet sau un fisier .pdf, bateti la usa noastra si materialul dumneavoastra va fi nu doar tradus, ci si transpus in tipul de fisier original!

Traduceri tehnice Descrierile tehnice, manualele de utilizare si instructiunile de utilizare nu sunt tocmai accesible oricui. Noi colaboram cu ingineri, arhitecti, experti IT si alti profesionisti pentru a ne asigura ca traducerea pe care o realizam este la fel de corecta, logica si functionala ca si textul-sursa.

DTP - Desktop Publishing Creativitatea excesiva a echipei noastre va poate ajuta sa construiti o macheta de reclama, sa concepeti o brosura ori sa procesati imagini. Noi avem ideile, dumneavoastra trebuie doar sa ne dati subiectul!

Web Design Firmele, oricat ar fi de mici, pot deveni cunoscute in intreaga lume chiar si cu ajutorul celui mai simplu site de internet. Nu ramaneti in umbra, noi va putem construi imaginea online!

Solutii de marketing Marketing inseamna in esenta a fi acolo, pe rafturi, a vinde, a avea venituri. Va oferim solutii de marketing croite conform nevoilor si dorintelor clientilor DUMNEAVOASTRA: de la fluturasi la tricouri si bannere.


English  

SC ComAid SRL || Calea Circumvalatiunii nr.65 bl.49B ap.20, 300674 Timisoara, Romania
Tel. 0040 356 412 834 || Fax 0040 356 811 593 || Mobile 0040 744 792 623 & 0040 744 289 475
E-mail: